X
Pagina : 1 van 3

40 jaar kado

Binnenkort een verjaardag en de jarige wordt veertig jaar en je weet echt niet wat je hem of haar moet geven. Maar je wilt de veertigste verjaardag wel een leuk grappig en origineel cadeau geven? Zoek niet verder want bij ons slaag je zeker voor een leuk cadeau voor iemand die veertig wordt. Zo hebben wij tal van leuke cadeaus om te geven. Zo hebben we T-shirts met teksten als : Ben ik eindelijk 40 jaar krijg ik zo’n stom T-shirt, Ben ik eindelijk 40 jaar krijg ik zo’n klote T-shirt, Ben ik eindelijk 40 jaar krijg ik zo’n stom T-shirt.

Voor elke wel wat wils om de veertigste verjaardag te vieren. Maar wil je goedkoop cadeau om dat je collega bijvoorbeeld 40 jaar wordt. Dan is het wel leuk om een mok te geven welke hij in de kantine kan gebruiken. Er zijn mokken met teksten als : ben ik eindelijk 40 jaar krijg ik zo’n kut mok.

Wil je echt een origineel cadeau geven voor iemand die veertig jaar wordt, dan is onze ontwerp module wat voor jouw. Je kunt daar je eigen tekst foto op een mok, T-shirt, tegeltje of petje zetten.
Zo wordt de veertigste verjaardag een groot succes.