X
Pagina : 1 van 3

30 jaar Kado

Je man, vriend, vrouw, vriendin, college, neef, oom, tante wordt dertig en jij wilt een leuk maar grappig cadeau kopen. Dan ben je bij ons aan het goede adres en zit het met jouw cadeau wel goed.

Je dertigste verjaardag is toch een mooie mijlpaal en om de jarige in de schijnwerpers te zetten dat is helemaal een feestje. Zo hebben wij tal van leuke cadeaus om te geven. Zo hebben we T-shirts met teksten als : Ben ik eindelijk 30 jaar krijg ik zo’n klote T-shirt, Ben ik eindelijk 30 jaar krijg ik zo’n stom T-shirt, Ben ik eindelijk 30 jaar krijg ik zo’n stom T-shirt. Voor elke doel groep hebben we wel een dertigste verjaardag T-shirtje. Maar wil je goedkoop cadeau om dat je collega bijvoorbeeld 30 jaar wordt. Dan is het wel leuk om een mok te geven welke hij in de kantine kan gebruiken. Er zijn mokken met teksten als : ben ik eindelijk 30 jaar krijg ik zo’n kut mok.

Wil je echt een origineel cadeau geven voor iemand die dertig jaar wordt, dan is onze ontwerp module wat voor jouw. Je kunt daar je eigen tekst foto op een T-shirt, mok, tegeltje of petje zetten.  Zo wordt de dertigste verjaardag een onvergetelijk dag.