X
Pagina : 1 van 2

Fout Trainingspak nodig? Old school Trainingspak nodig? Goedkope Jaren 80 traningspak?

Is weer tijd om je foutste outfit uit de kast te trekken? Heb jij een fout feest of foute party in je agenda staan waar de jaren 90 centraal staan? Dan ben je bij ons webshop bij het goede adres. Wij hebben voor jou een heel thema klaar staan met trainingspakken voor een foute party. Zodat jij helemaal los kan gaan op jouw foute muziek in je foute outfit!

Foute party wat aandoen? Deze vraag kregen wij vaak. Ze worden steeds populairder de old school trainingspakken helemaal in de stijl van de jaren 80 en 90. Zijn niet alleen super vet om ze aan te doen naar een fout feest maar ook om te dragen met Carnaval. Carnaval is natuurlijk het grootste foute feest van jaar! Voordeel van een old school trainingspak is dat hij lekker zit en je er gemakkelijk in kan bewegen. Dat is natuurlijk fantastisch zo kan jij alles uit de kast trekken en al je move doen op de dansvloer.

De foute trainingspakken items zijn voorzien van een leuk YouTube filmpje. Zo kun je exact zien hoe het ‘echt’ eruitziet en je niet vanaf een foto moet bepalen!


Ook erg leuk om je jarentachtig trainingspak aan te vullen met accessoires om je old school trainingspak outfitje compleet te maken! Denk bijvoorbeeld aan van die foute Goude kettingen, opblaasbare gettoblaster, zweet bandjes met van die felle kleuren zoals neon geel, groen of oranje!