X
Pagina : 1 van 2

Unieke Steampunk kleding verkleedkleding kostuums kopen en bijpassende Steampunk accessoires?

Unieke Steampunk kleding verkleedkleding kostuums kopen en bijpassende Steampunk accessoires?

Steampunk kleding zijn prachtige authentieke kostuums en is mooie en leuke manier om je in te verkleden tijdens het Carnaval. Steampunk kleiding is Geïnspireerd uit de tijd dat stoommachines hi tec waren en het meeste nog met de hand werd gedaan door de mens. De laatste jaren wordt Steampunk kleding steeds populairder tijdens Carnaval. Bij ons vind je de mooiste unieke Steampunk kostuums en Steampunk accessoires. Bekijk onze Steampunk kledingcollectie en stel je eigen unieke Steampunk samen.

Het mooi aan Steampunk kleiding is dat je heel creatief kan zijn. Onder dit thema vallen voornamelijk roestkleurige kostuums en roestkleurige accessoires zoals sierlijke klokken, tandwielen, ouderwetse piloten brillen en andere bronzen en metalen details en accessoires.

Waarschijnlijk ken je Steampunk kleding helemaal niet. Dat is ook niet gek. Steampunk wint de laatste jaren terrein in Nederland. Steampunk verwijst naar een fantasiestroming in een fantasiewereld. Het is ook niet strikgenomen aan een specifieke tijd in onze geschiedenis. Het is meer een verzameling van tijden en verschillende invloeden. Deels omvat het de Victoriaanse tijdperk en een deel Science Fiction. Doe daar een stukje industriële revolutie bij schud het even goed doorelkaar en je Steampunk thema is geboren.

Voor heren bestaat een Steampunk kostuum uit een prachtige lange mantel met bijpassende bruine blouse met tandwiel design en hoge hoeden. Voor dames bestaan de Steampunk outfits vaak uit een prachtige bruine jurk met vele kleine details maar een hoge Steampunk hoed mag ook niet ontbreken. Alle outfits tijdens een Steampunk Carnaval hebben een uitstraling die je terug doet denken aan vroeger met een vleugje Science Fiction.

Bij Steampunk kleding horen ook speciale bijpassende Steampunk accessoires. Hoge Steampunk hoeden en metalen ronde Steampunk zonnebrillen, dat zijn typische Steampunk accessoires. Ook prachtige Steampunk chokerkettingen met tandwielen als details horen bij het thema Steampunk. Alles wat industrieel overkomt en een authentieke bronzen look heeft, past wel binnen het thema Steampunk. Bekijk snel on Steampunk thema en er zal een nieuwe wereld voor je opengaan en je bent al snel verliefd op Steampunk.

Ook in films, series en games wordt dankbaar gebruik gemaakt van Steampunk elementen. Zelfs als je niet bekend bent met de term Steampunk, heb je er onbewust vast wel het een en ander van meegekregen, met name door bekende films, series en games. Het genre is breder dan je op eerste gezicht zou denken.

Enkele bekende serie en films waar Steampunk centraal staat is : Wild Wild West, The City of Lost Children,
The Matrix, The League of Extraordinary Gentlemen, The Golden Compass

Ook in games is Steampunk gelukkig een geliefd genre zoals games als. The Order 1886, Assassin’s Creed: Syndicate, Dishonored

Hoe leuk is het dan niet om met Carnaval verkleed te gaan in een Steampunk outfitje.