X
Pagina : 1 van 9

piraat

BBwebwinkel heeft een zeer uitgebreide collectie piraten producten.
Denk bijvoorbeeld aan ooglapjes, piraten kostuum voor jong en oud.
Maar ook piraten t-shirts, schatkisten, piraten geweren, zwaarden, piraten geld.

Bekende piraten zijn :

 

Piet Piraat is veel op televisie, maar ook in het theater. Samen met zijn bemanning zingt hij graag liedjes. Piet is kapitein van zijn schip ‘De Scheve Schuit’. Met zijn gekke maatjes schuimt Piet Piraat de zeven zeeën af op zoek naar avontuur. De matroos is Steven Stil. Hij haalt graag kattenkwaad uit. Steven kan niet praten, alleen maar horen. Het liefst eet hij de hele dag slagroomtaart. Achter het roer staat de sterkste piratenvrouw van de wereld, Stien Struis. Berend Brokkenpap zorgt voor het eten. Wat hij het best kan koken? Brokkenpap natuurlijk! Berend is een beetje dom. Daardoor gebeuren hele gekke dingen.

 

Kapitein Haak is dan wel bedacht voor een verhaal, maar hij is wel heel beroemd. Kapitein Haak komt uit het sprookje over Peter Pan. Peter Pan is een jongen die kan vliegen en nooit oud wordt. Hij woont in Nooitgedachtland, waar ook piraten wonen. Tijdens een gevecht heeft Peter Pan de hand van Kapitein Haak afgehakt. Kapitein Haak vind het maar niks dat hij zijn hand kwijt is. Daarom wil Kapitein Haak hem terugpakken.

 

Kapitein Jack Sparrow is beroemd door de films van Pirates of the Caribbean. Jack is niet zoals andere piraten. Hij houdt helemaal niet van vechten! Hij is ze liever te slim af met een plannetje. Of hij redt zichzelf door anderen om te praten. Jack is een hele vrolijke piraat. Hij is gek op rum en houdt zich zoveel mogelijk aan de piratenregels. In zijn baard en haren hangen gekleurde kraaltjes. Het schip van Jack heet ‘the Black Pearl’. Dat betekent ‘de Zwarte Parel’.

Heb je een thema feest met het thema piraat dan ben je aan het juiste adres. Ook voor dames met een grote maat hebben wij piraten kostuums.