X
Pagina : 1 van 10

Gezinsuitbreiding Geef een leuk kado

Hoe leuk is het niet als je zwanger bent om het aan je vrienden en familie te vertellen. Je wil het liefst over de daken uit schreeuwen dat je zwanger bent en er een kleine op komst is. Maar is het niet veel leuker om het op een originele manier aan je vrienden of familie te vertellen dat er gezinsuitbreiding komt.  Hiervoor hebben wij een apart thema (gezinsuitbreiding) voor jouw gemaakt zodat jij op originele manier je vrienden, opa, oma, oom, tante, neef, nicht, collega's en kennissen kan vertellen dat je zwanger bent en er gezinsuitbreiding komt.
Zo hebben we een hele T-shirt lijn opgezet met teksten als : ik word grote broer, ik word grote zus, ik ben super stoer want ik wordt groter broer, straks ben ik niet meer in mij eentje. Deze teksten zijn speciaal voor vrouwen die voor de tweede of derde keer zwanger zijn.

Is het je eerste zwangerschap hoe leuk is het dan niet om een T-shirt te geven aan je vriend of man met de tekst : ik wordt papa, ik word vader of mijn schuld met de contouren van een zwanger vrouw op het T-shirt . Zo kun je vol trots en op een originele manier vertellen dat je zwanger bent. 

Uiteraard wil je ook de kersverse opa en oma het gaan vertellen dat er gezinsuitbreiding komt. Daarvoor hebben we o.a. T-shirt gemaakt met de tekst : ik wordt opa, ik word oma of alleen t-shirt met de tekst OPA! , OMA!. Wat ook een leuk artikel is voor opa en oma zijn de delfsblauwe tegels : we hebben groot nieuwe binnenkort mogen jullie opa en oma gaan heten.
Maar ook voor de aanstaande omes en tantes hebben we dergelijke zwangerschap T-shirt, teksten als : ik word oom of ik wordt tante in een dames model behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast hebben we nog een aantal T-shirts met grappige teksten zoals een ooievaar afgebeeld met in zijn bek een luier en daarin zit de kleine nieuwe kroost. En onder de baby staat de tekst : mijn vader heeft de ooievaar gebeld en een broertje of zusje besteld. Maar ook teksten als : pas geboren vader, niet mijn schuld, baby loading, ooievaar met een baby in zijn bek en dan de tekst eronder besteld negen maanden levertijd. Met deze teksten als geboorte aankondiging heb je de lachers op je hand.

Naast dat we T-shirts hebben om een geboorte aankondiging te doen hebben we ook rompers met grappige teksten om aan iedereen te vertellen dat jullie zwanger zijn.

Je kunt het net zo bond maken als je wilt, om te vertellen dat je zwanger bent. Zit jouw specifieke geboorte tekst er niet bij, geen nood. Met onze ontwerpmodule maak je heel eenvoudig je eigen geboorte T-shirt, geboorte romper, geboorte slab, baby mutsje. Zo wordt een geboorte aankondiging wel heel speciaal.

Speciaal moet het zijn want het is een unieke gebeurtenis om te zeggen dat je zwanger bent. Dit doe je niet elke dag.
Voor het geld hoeft je zeker niet te laten, onze geboorte aankondiging T-shirts , geboorte aankondiging rompers zijn goedkoop als je het vergelijk met andere webshop! Dit wil overigens niets zeggen over de kwaliteit, De geboorte aankondiging T-shirts, geboorte aankondiging rompers zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee en kunnen prima in de wasmachine. Mocht er nog een keer gezinsuitbreiding komen kun je het altijd nog een keertje aantrekken!