X

Neon oranje Dames sportshirt met ademend effect en langer rugpand Dri-FIT. EK WK Voetballen oranje

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Neon oranje dames sportshirt met ademend effect. Dri-FIT met Raglan mouwen. Ademend en Langer rugpand. Merk:Sol's Sporty Materiaal:100% Polyester Dikte GSM:140 g/m2. Raglan is een manier om een mouw in te zetten in kledingstukken. Het kenmerk is bij een raglan mouen dat er een schuine naad loopt vanaf de okselholte tot de halskraag.

foto 3 Neon oranje Dames sportshirt met ademend effect en langer rugpand Dri-FIT. EK WK Voetballen oranje

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 21

Aantal : x maat Dames XS

Aantal : x maat Dames S

Aantal : x maat M Dames

Aantal : x maat L Dames

Aantal : x maat XL Dames

Aantal : x maat XXL Dames

Bekijk het Thema : oranje  
 
Productcode: 36962 - 801159