X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Geknoopte baby mutsje licht blauw

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Geknoopte baby mutsje licht blauw

Geknoopte baby mutsje licht blauw Het is mogelijk om de rand van dit mutsje te personaliseren! Zet bijvoorbeeld de naam van de baby erop.


Baby muts met brede omslag en dubbele zoom. Elastische wijde band voor meer draagcomfort
Materiaal: Gemêleerd gemêleerd 85% gekamd katoen / 15% polyester. ** Biologisch natuurlijk 100% OCS gecertificeerd biologisch katoen.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Aantal :

Bekijk het Thema : geboorte  
 
Productcode: 34307 - BZ15#DYB#ONE