I love Zandvoort t-shirt korte mouw

I love Zandvoort t-shirt korte mouw


Zandvoort:


Zandvoort kwam tot bloei in de 19e eeuw. In die periode bouwde men een badhuis aan zee. Hiermee begon de toekomst van Zandvoort als toeristische badplaats. Al snel volgde er hotels, winkels en villa’s. Met de aanleg van een spoorlijn in 1881 nam de toeristische functie van Zandvoort alleen maar verder toe. Tot de Eerste Wereldoorlog was Zandvoort vooral een luxe badplaats maar na de oorlog nam ook de woningbouw verder toe.
In de Tweede Wereldoorlog werd Zandvoort vrijwel met de grond gelijk gemaakt door de Duitse bezetters. Dit werd gedaan ten behoeve van de Atlantikwal. Een verdedigingslinie van de Duitsers voorzien van bunkers en V1-lanceerinrichtingen. Na de oorlog werd Zandvoort weer opgebouwd met voornamelijk woningbouw. Luxe flats werden direct aan de kust gebouwd. Pas in de jaren 50 nam de recreatie weer toe en groeide Zandvoort uit tot badplaats van formaat. Inmiddels is Zandvoort een belangrijke badplaats aan de Nederlandse kust met meer dan een miljoen bezoekers per jaar.De Nederlandse kust beschikt over een groot aantal verschillende badplaatsen.
In veel gevallen zijn dit rustieke dorpjes die in het hoogseizoen een grote toestroom van toeristen kennen.
Veel van die toeristen komen al jaren naar dezelfde badplaats en zullen dat in de toekomst ook blijven doen.


€17,95

Aantal :

kleur :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Maak je eigen unieke ontwerp :
Ontwerp je eigen I love t-shirt
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

Klanten geven ons een 9.1 (reviews: 2180 )

Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

Groepskorting tot wel 25%!

Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

Snelle helpdesk

 
Productcode: 2678 - bbweb2678