I love Oostkapelle t-shirt korte mouw

I love Oostkapelle t-shirt korte mouw


De naam Oostkapelle is afgeleid van het woord Cadesant. Cadesant betekent kleine dijk. De eerste keer dat de naam Cadesant in de boeken voorkomt was in de tijd van graaf Boudewijn VII rond 1111-1115. In die tijd was Cadesant nog een eilandje voor de Nederlandse kust. In de loop der tijd is Cadesant, door inpoldering, deel uit gaan maken van het vaste land. Na 1900 veranderde Oostkapelle. Het dorp werd uitgebreid en de populariteit nam toe. Met name omdat Oostkapelle de meest zuidelijke badplaats aan de Nederlandse kust is. Inmiddels is het een echte toeristische trekpleister.


Wat kan je in Oostkapelle doen?
Het strand van Oostkapellen biedt, net als veel andere stranden aan de Nederlandse kust, ruime mogelijkheden tot zonnen en zwemmen. Daarnaast komt ook de wat actievere persoon aan zijn of haar trekken. Zo kan je er surfen, en op het strand vliegeren en paardrijden. Er worden meerdere surfdiscplines uitgeoefened op het strand van Oostkapelle zoals bodyboarden, bodysurfen en shortboarden.De Nederlandse kust beschikt over een groot aantal verschillende badplaatsen.
In veel gevallen zijn dit rustieke dorpjes die in het hoogseizoen een grote toestroom van toeristen kennen.
Veel van die toeristen komen al jaren naar dezelfde badplaats en zullen dat in de toekomst ook blijven doen.

€17,95

Aantal :

kleur :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Maak je eigen unieke ontwerp :
Ontwerp je eigen I love t-shirt
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

tooltip review informatie Klanten geven ons een 9.2 (reviews: 2285 )

tooltip informatie Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

tooltip informatie groepskorting Groepskorting tot wel 25%!

tooltip informatie 14 dagen retour Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

tooltip informatie support Snelle helpdesk

 
Productcode: 2687 - bbweb2687