I love Noordwijk aan Zee t-shirt korte mouw

I love Noordwijk aan Zee t-shirt korte mouw


Noordwijk aan Zee:
De eerste tekenen van bewoning stammen al uit 2000 voor Christus. Noordwijk aan Zee bestaat dus al millennia lang! De eerste geschreven bewijzen hiervoor stammen uit het jaar 857. De beschreven gebeurtenis gaat over de marteling van Priester Jeroen. De eerste “pastoor” van Noordwijk. Hij kwam in 856 om het leven door plunderende Noormannen. In 1303 bouwde men een kerk ter nagedachtenis van Priester Jeroen, de Gotische Grote of Jeroenskerk en in 1429 werd Noordwijk een officiële bedevaartsplaats.In de 15e eeuw bestond de bevolking van Noordwijk aan Zee voornamelijk uit vissers. Men beschikte over een vloot van 38 schepen en viste voornamelijk op kabeljauw, schelvis, wijting, en schol.
Sinds 1398 heeft Noordwijk stadsrechten verkregen. De muur die in die tijd hoorde bij een stad is er echter nooit gekomen. De edelen van Noordwijk wilde namelijk liever geen stadsrechten omdat ze dan een deel van hun zeggenschap zouden kwijtraken. Uiteindelijk heeft de Graaf Albrecht van Beijeren de stadsrechten weer ingenomen.


 


De Nederlandse kust beschikt over een groot aantal verschillende badplaatsen.
In veel gevallen zijn dit rustieke dorpjes die in het hoogseizoen een grote toestroom van toeristen kennen.
Veel van die toeristen komen al jaren naar dezelfde badplaats en zullen dat in de toekomst ook blijven doen.

€17,95

Aantal :

kleur :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Maak je eigen unieke ontwerp :
Ontwerp je eigen I love t-shirt
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

tooltip review informatie Klanten geven ons een 9.2 (reviews: 2278 )

tooltip informatie Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

tooltip informatie groepskorting Groepskorting tot wel 25%!

tooltip informatie 14 dagen retour Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

tooltip informatie support Snelle helpdesk

 
Productcode: 2684 - bbweb2684