I love Kijkduin t-shirt korte mouw

I love Kijkduin t-shirt korte mouwKijkduin :
Eén van de twee Haagse badplaatsen is Kijkduin. Kijkduin is een wijk die binnen de duinen en direct aan het strand licht. Kijkduin beschikt over een boulevard met winkels en wat horeca en beschikt over een kleine uitkijktoren. De andere Haagse badplaats is uiteraard Scheveningen.


Rond 1900 was Kijkduin ongeveer even groot als Scheveningen. Daar waar Scheveningen uit zijn voegen is gegroeid, is Kijkduin klein gebleven. Er staan wel enkele hotels maar het massatoerisme heeft nog geen greep gekregen op deze badplaats.


In de 2e Wereldoorlog werd een groot deel van Kijkduin gesloopt ten behoeve van de Atlantikwall. Een verdedingswal gebouwd door de Duitsers om een inval van de Geallieerden op de Nederlandse Kust te kunnen afslaan. Het natuurgebied ten noorden van de Monsterseweg liepen hierbij grote schade op. Met name door de lanceerinrichtingen van de V-Wapens die de Duiters aan het eind van de 2e wereldoorlog hebben ingezet vanaf het terrein van het ziekenhuis Bloemendaal.De Nederlandse kust beschikt over een groot aantal verschillende badplaatsen.
In veel gevallen zijn dit rustieke dorpjes die in het hoogseizoen een grote toestroom van toeristen kennen.
Veel van die toeristen komen al jaren naar dezelfde badplaats en zullen dat in de toekomst ook blijven doen.

€17,95

Aantal :

kleur :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Maak je eigen unieke ontwerp :
Ontwerp je eigen I love t-shirt
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

tooltip review informatie Klanten geven ons een 9.2 (reviews: 2278 )

tooltip informatie Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

tooltip informatie groepskorting Groepskorting tot wel 25%!

tooltip informatie 14 dagen retour Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

tooltip informatie support Snelle helpdesk

 
Productcode: 2685 - bbweb2685