I love Cadzand t-shirt korte mouw

I love Cadzand t-shirt korte mouwHet meeste aantal zonuren vind je in Cadzand! Zo dat is er uit. Cadzand kent van alle badplaatsen langs de Nederlandse kust de meeste zonuren. Zonuren is niet het enige waardoor Cadzand bekend is. Cadzand heeft namelijk ook het langste kunstwerk van Europa. Namelijk de neoklassieke zuilenrij met lichtarmaturen. Deze rij is ruim 1100 meter lang!


Lang geleden was Cadzand een eiland, maar door inpolderingen raakte het uiteindelijk verbonden met het vasteland van Zeeland. Mede door deze inpolderingen vind je mooie natuurgebieden in de directe omgeving van Cadzand.zo vind je bijvoorbeeld de oude polders als Het Zwin en de Verdronken Zwarte Polder.


Wat kan je in Cadzand doen.
Haaien! En dan met name haaientanden. Cadzand staat bekend om de haaientanden die je op het strand kan vinden. In de Zwingeul kan je namelijk eeuwenoude haaientanden vinden. Absoluut iets waar je je kinderen een dag mee zoet kan houden!


Het strand van Cadzand behoort tot de schoonste van Nederland. Het trekt dan ook veel bezoekers die van de natuur en de zeeschatten willen genieten. Vooral als het eb is kom je veel mensen tegen langs de waterlijn op zoek naar schitterende oesters, kleine zeediertjes en natuurlijk de haaientanden.


De Nederlandse kust beschikt over een groot aantal verschillende badplaatsen.
In veel gevallen zijn dit rustieke dorpjes die in het hoogseizoen een grote toestroom van toeristen kennen.
Veel van die toeristen komen al jaren naar dezelfde badplaats en zullen dat in de toekomst ook blijven doen.

€17,95

Aantal :

kleur :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Maak je eigen unieke ontwerp :
Ontwerp je eigen I love t-shirt
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

tooltip review informatie Klanten geven ons een 9.2 (reviews: 2277 )

tooltip informatie Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

tooltip informatie groepskorting Groepskorting tot wel 25%!

tooltip informatie 14 dagen retour Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

tooltip informatie support Snelle helpdesk

 
Productcode: 2688 - bbweb2688