I love Breskens t-shirt korte mouw

I love Breskens t-shirt korte mouw


Breskens is een dorpje met ongeveer 5000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Sluis in Zeeuws Vlaanderen. Breskens ligt aan de zuidkant van de Westerschelde, op de grens tussen de Westerschelde en de Noordzee aan de Nederlandse kust. Tot 1970 was Breskens een zelfstandige gemeente. Het dorp werd rond 1500 gesticht en ontwikkelde zich maar langzaam. Eeuwenlang bestond het dorpje uit slechts uit de, nog steeds bestaande, dorpsstraat en een aantal zijstraten.


In de Tweede Wereldoorlog neemt Breskens een belangrijke plaats in in de Duitse Atlantikwall. Een reden voor de geallieerden om het te bombarderen. Hierbij verliezen 200 inwoners het leven en raken er vele gewond. Een groot deel van de huizen raakt hierbij zwaar beschadigd. De bevolking keert echter na de oorlog terug en herbouwt het dorp. Mede dankzij de toename van het toerisme bestaat Breskens nog steeds en is het inmiddels een van Nederlands bekendste badplaatsen.


Wat kan je in Breskens doen?
De stranden van Breskens liggen tussen de Veerhaven en de jachthaven en tussen de Veerhaven tot aan de stranden van Nieuwvliet. Breskens heeft ook een grote jachthaven waar ongeveer 1500 boten een ligplaats hebben.
Ten oosten van Breskens lopen diverse fietsroutes door het buitendijkse gebied. Door het zoute water is hier een bijzondere biotoop ontstaan met veel bijzondere planten en vogels. Speciaal voor de vogelaars heeft men een vogelobservatiehut geplaatst. Ook het aantal soorten schapen is in dit gebied uniek te noemen. Er grazen namelijk maar liefst 28 soorten! Enkele fietsroutes zijn de Noordzee-Waddenroute, de Panoramaroute en de Zeefietsroute. Vooral de laatste is een aanrader! Deze route bied je fantastische uitzichten over zee!


De Nederlandse kust beschikt over een groot aantal verschillende badplaatsen.
In veel gevallen zijn dit rustieke dorpjes die in het hoogseizoen een grote toestroom van toeristen kennen.
Veel van die toeristen komen al jaren naar dezelfde badplaats en zullen dat in de toekomst ook blijven doen.

€17,95

Aantal :

kleur :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Maak je eigen unieke ontwerp :
Ontwerp je eigen I love t-shirt
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

tooltip review informatie Klanten geven ons een 9.2 (reviews: 2274 )

tooltip informatie Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

tooltip informatie groepskorting Groepskorting tot wel 25%!

tooltip informatie 14 dagen retour Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

tooltip informatie support Snelle helpdesk

 
Productcode: 2690 - bbweb2690