X
Pagina : 1 van 2

swat

Swat Kleding.

Wij hebben een uitgebreide collectie swat kostuum en accessoires.
En denk dan niet alleen aan een kostuum voor alleen stoere mannen. Nee ook zeker voor de vrouw met
lef hebben we een S.W.A.T kostuum. Heb je liever een sexy S.W.A.T kostuum. Geen probleem ook voor de vrouw die een sexy swat outfit wilt hebben, is er een uitgebreide colletie. Ook voor de mensen met een kleine beurs hebben wij swat artijkelen. Denk bijvoorbeeld dan aan een basball cape swat, of een swat t-shirt. Zo kun je op thema feestje voor weinig geld toch aan het swat thema voldoen. 

 

SWAT (acroniem voor Special Weapons and Tactics) is de naam van speciale teams bij de politie in de Verenigde Staten die worden ingezet voor bijzonder grote of moeilijke operaties. Deze teams zijn vergelijkbaar met de CGSU in België en het arrestatieteam in Nederland.

 

Het eerste SWAT-team werd opgericht door Daryl F. Gates bij de politie van Los Angeles in 1967; het bestond uit 60 man (15 teams van elk 4 man). Een SWAT-team onderscheidt zich van een gewone politie-eenheid onder andere door het grotere scala aan wapens. Van aanvalsgeweren tot scherpschuttersgeweren worden gebruikt bij het verrichten van diverse werkzaamheden. Een SWAT-team wordt vaak ingezet bij gijzelingen. Niet alleen stoere mannen en vrouwen zijn lid van het swat team maar ook stoere honden kunnen bij het S.W.A.T. team.