X
Pagina : 1 van 2

ninja

Mannen worden helden in een stoer Ninja pak op een te gekke ninja themafeest. Maak je helden ninja verkleedpak helemaal af met accessoires als een samuraizwaard of stoere samurai pruik. Zo maak je ninja outfit helemaal compleet. Naast de compleet Ninja pak hebben we ook mooie Samoerai Kostuum. Dit is leuk als je tijdens het carnaval als store krijger verkleed wilt gaan

Het grootste aanbod voor ninja kostuums is er voor jongens! Een ninja outfit in zwart, geel, en nog meer kleuren vind je hier voor een zeer scherpe prijs! Van simpele en goedkope carnavalskleding tot zeer luxe ninja kostuum!

Veel jongens willen graag als ninja krijger verkleed gaan. Hoe leuk is dan dat jij als vader ook niet verkleed gaat als echter ninja krijger! Ga met de hele familie verkleed in als ninja's in ninja verkleed! Iedereen kan zo zien dat jullie bij elkaar horen! Want ja, ook vrouwen kunnen als een stoere ninja verkleed gaan.

Het is natuurlijk ook erg leuk om met een vriendengroep verkleed te gaan als ninja krijger. Ga je met een grote groep verkleed vraag dan naar onze groepskorting, zo ga je leuk verkleed en hou je nog geld over om biertje te kopen tijdens het carnaval!