X
Pagina : 1 van 2

Welkom bij de Limburg Collectie!

Liefde voor Limburg, Trots in Elke Draad! Van de glooiende heuvels tot de diepe Maas, Limburg heeft iets magisch. En bij BBwebwinkel geloven we dat deze passie en trots in elk stukje van onze speciale Limburg-collectie zit!

T-Shirts: Onze kwaliteitst-shirts hebben niet alleen het comfort waar je van droomt, maar ook die typische Limburgse trots. Of je nu voor "I love Limburg" gaat of voor jouw favoriete stad, wij hebben het allemaal!

Petjes: Bescherm jezelf tegen de zon en toon tegelijkertijd jouw Limburgse liefde! Onze petjes zijn modieus en praktisch, perfect voor elke gelegenheid.

Mokken: Begin je ochtend met een warm gevoel van Limburg. Of je nu kiest voor "I love Maastricht" of "I love Venlo", onze mokken zorgen ervoor dat jouw dag begint met een glimlach.

Ontwerp het Zelf!
Staat jouw geliefde stad of dorp niet in onze collectie? Geen probleem! Met onze speciale ontwerptool kun je gemakkelijk jouw eigen Limburgse creatie maken. En als je hulp nodig hebt, staan wij altijd klaar om je te begeleiden!

Ontdek de Limburgse Liefde, Draag de Limburgse Trots!
Blader door onze collectie en vind dat perfecte item dat jouw liefde voor Limburg toont. Bestel nu en draag met trots jouw stukje Limburg, waar je ook bent!