X
Pagina : 1 van 4

Verkleed als kat katten poes?

Wij hebben een heel thema voor jou samengesteld over het thema poes.  Van lieve katjes tot sexy stoeipoezen.  Van complete poezen kostuums tot alleen poezen staarten!  Zodat we voor iedere beurs wel iets voor je hebben om zo toch goed op stap te kunnen gaan in jouw katten outfit!

Maar ook een hele serie T-shirt die over poezen gaan!  Sommige om te laten zien dat je helemaal verliefd bent op je huisdier.  Andere T-shirt hebben weer meer een dubbelzinnige betekenis!  Kortom voor iedereen zit er wel wat bij!

Wist je dat mensen al bijna ruim 9500 jaar geleden de kat als huisdier al hadden!  Geen wonder dat we ze nog steeds zo geweldig vinden om thuis te hebben en ze te vertroetelen!  Ook is er veel bijgeloof ontstaan wanneer een zwarte kat je pad kruist en van je wegloopt, met name als dit gebeurd op vrijdag de dertiende. Brengt dit ongeluk! Ook zie je de zwarte katten ook terugkomen bij het thema Halloween! Zoek jij het meer op de enge tour?  Geen probleem ook wij hebben de meest enge kostuums voor jou!