X

instap kostuums

Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen tijdens carnaval of tijdens een ander groot feest de instap kostuums. Bij een instap kostuum lijkt het net of je op de rug van bijvoorbeeld een aap zit. Dat maakt iedereen aan het lachen. Wij hebben een ruim assortiment instap kostuums. Het grote voordeel van een instap kostuum is onder andere dat ze perfect passen en je niet met allerlei maten zit.
Zo’n instap kostuum kan voor het komende carnavalsjaar ook van jou zijn. Speciaal voor de echte carnavalsvierders hebben wij sinds kort een breed assortiment instap kostuums.  Tweede voordeel van een instap kostuum is als je het even zat om verkleed te zijn dan kun je het instap kostuum ook snel verkleden!

Ga je met een grote groep verkleed dan is het leuk om allemaal zo’n instap kostuum te kopen. Heb je een grote groep en heb je interesse in een van onze instap kostuum. Dan kunnen wij een scherpe prijs aanbieden voor deze kostuums. Neem hiervoor contact met ons op.

Het mooie aan het instap kostuum is dat het niet alleen geschikt is voor carnaval maar ook zeer geschikt is voor een vrijgezellenfeest of een festival als zwarte cross. Wil jij je tante, oom, zus, broer, neef of zwager een dag lang voor paal laten lopen? Dan is het instap kostuum een echte aanrader.

Wacht niet langer en bestel snel jou instap kostuum en laat iedereen van jouw kostuum meegenieten tijdens het carnaval!