X
Pagina : 1 van 2

Honden verkleedpak - kostuum nodig?

Wil jij verkleed gaan als jouw trouwe viervoeter de hond?  Dat kan met een verkleedpak kostuum hond van Bbwebwinkel.  Wij hebben een heel honden thema voor je opgetuigd.

Er zijn tal van films uitgebracht waarin de hond centraal stond denk bij voorbeeld aan de 101 Dalmatiërs, Lady en de Vagebond of Beethoven!  Zomaar een paar honden films.

De hond stamt waarschijnlijk af van de grijze wolf. De eerste aantoonbare relatie van de wolf met de mens is omstreeks 10.000 tot 15.000 jaar geleden. Tijdens de middeleeuwen gingen mensen de hond als een soort statussymbool beschouwen. De hond verschafte de mens aanzien.

Sindsdien begon het aantal hondenrassen enorm toe te nemen. Honden werden gefokt op grootte, lengte, kleur, kop, gedrag en aaibaarheid, Dit gebeurt vandaag de dag nog steeds. Zo komen we bij de hond van nu.

De velen hondenrassen zie je ook terug in onze webshop.  Wij hebben voor iedereen wat wils van hondenmasker tot honden outfitje of hoodies!  Maar ook een leuk T-shirt met de opdruk van een hond ben jij bij onze aan het goede adres! 

Leef je helemaal uit en bestel je stoere honden outfitje tegen een scherpe prijs.