X
Pagina : 1 van 2

Cadeau 21 jaar

Eenentwintig jaar worden is een leuke mijlpaal om met een origineel cadeau voor de dag te komen. Als je Eenentwintig jaar wordt dan ben je echt volwassen. Om dit te op een leuke manier te vieren hebben we hier een heel thema aan gewijd ‘21’. Voor de jarige hebben we tal van leuke gadget om hem of haar in het zonnetje te zetten. Zo kun je aan een leuk T-shirts denken met de tekst : Ben ik eindelijk 21 krijg ik dit klote T-shirt, Ben ik eindelijk 21 krijg ik dit stomme T-shirt, Ben ik eindelijk 21 krijg ik dit lullige T-shirt, 21 jaar wie helpt me met oversteken. Maar ook een leuke mok met de tekst : ben ik eindelijk 21 krijg ik deze klote mok, ben ik eindelijk 21 krijg ik deze stomme mok.

Maar het kan ook nog veel oubolligere een delfsblauw tegeltje met teksten als : ben ik eindelijk 21 krijg ik dit kut tegeltje.
Ook voor de complete entourage kun je bij ons terecht, zo leveren wij verjaardags vlaggetjes, verjaardags slingers, sjerpen, happy birthday brillen, happy birthday hoeden.

Zit jouw verjaardags t-shirt, verjaardags pet er niet bij. Geen enkel probleem met behulp van onze ontwerp module kun je eigen verjaardags t-shirt ontwerpen of je eigen verjaardags pet ontwerpen. Zo wordt je Eenentwintigste verjaardag eentje die je niet snel vergeet.