X

Biologische Hoodie naturel voor hem met Stijl en zeer Comfortabel te bedrukken te personaliseren met eigen ontwerp

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Biologische hoodie naturel voor mannen met verborgen zakken in dezelfde stof. Deze modieuze sweater met hoge hals en stijlvolle trekkoorden is veelzijdig genoeg voor zowel ontspannen als zakelijke settings, en biedt een luxe uitstraling. Materiaal:100% Organic Combed Ringspun katoen. Ditke: 300 g/m2  Land van herkomst:Bangladesh. De foto van het model dient ter illustratie van de sfeer. Gelieve geen aandacht te besteden aan de kleur.

foto 3 Biologische Hoodie naturel voor hem met Stijl en zeer Comfortabel te bedrukken te personaliseren met eigen ontwerp foto 4 Biologische Hoodie naturel voor hem met Stijl en zeer Comfortabel te bedrukken te personaliseren met eigen ontwerp foto 5 Biologische Hoodie naturel voor hem met Stijl en zeer Comfortabel te bedrukken te personaliseren met eigen ontwerp foto 6 Biologische Hoodie naturel voor hem met Stijl en zeer Comfortabel te bedrukken te personaliseren met eigen ontwerp foto 7 Biologische Hoodie naturel voor hem met Stijl en zeer Comfortabel te bedrukken te personaliseren met eigen ontwerp foto 8 Biologische Hoodie naturel voor hem met Stijl en zeer Comfortabel te bedrukken te personaliseren met eigen ontwerp

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 63.5

Aantal : x maat XS

Deze optie is helaas niet leverbaar.

Aantal : x maat S

Deze optie is helaas niet leverbaar.

Aantal : x maat M

Deze optie is helaas niet leverbaar.

Aantal : x maat L

Deze optie is helaas niet leverbaar.

Aantal : x maat XL

Aantal : x maat XXL

Aantal : x maat 3XL

Deze optie is helaas niet leverbaar.

 
Productcode: 48898 - 9209M