20 jaar ondeugend verjaardagskado t-shirt borsten grappig

Een beetje een ondeugend t-shirt voor een jarige die 20 jaar wordt.  Maar ja je bent maar een keer jong en maar een keer twintig.  Dat moet goed gevierd worden en de jarige moet zeker even goed in het zonnetje gezet worden


Dan is dit een geweldig t-shirt voor de jarige!  Het shirt is voorzien van een mooie vrouwenborsten partij waar in de leeftijd van 19 erop is gedrukt.  Het geheel is in de vorm van een wijnglas op het t-shirt gedrukt! Echt een top cadeau en zeker origineel!  Echt iets waarmee je mee voor de dag kan komen!


€22,95

Aantal :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

Groepskorting tot wel 25%!

Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

Snelle helpdesk

 
Productcode: 28359 - bbweb