Sorteer op :
informatie over het Thema toppers wild wild west thuis best :

De Toppers geven op 26 en 27 mei 2017 concerten in de Amsterdam Arena. Elk jaar heeft dit spektakel een thema. Voor de Toppers 2017 is het thema : Wild Wild West, Thuis Best. Ga jij naar dit muzikaal feest van de Toppers dan mag een leuk outfitje of accessoires niet ontbreken. Wij hebben voor het thema : Wild wild west thuis best een selectie voor je gemaakt van onze leukste items uit onze webshop welke te maken hebben met het thema Wild wild west thuis best.


Wil je niet veel geld kwijt zijn geen nood, ook voor een kleine beurs hebben wij leuke items voor je samen gesteld en kun je helemaal uit je bol gaan tijdens het Toppers concert.
Wat dacht je van een leuk glitter t-shirt met teksten als cowgirl, cowboy. Maar ook leuke cowboy hoeden mogen niet ontbreken.

Het glitter- en glamourtrio René Froger, Jeroen van de Boom en Gerard Joling staan in mei alweer voor de 13e editie van Toppers in Concert met het groots meezing feest in de Amsterdam ArenA!
Het wordt een wilde avond, want tijdens de concerten op 26 en 27 mei van de Toppers. Het
stadion wordt daarvoor speciaal omgetoverd tot ’s werelds grootste Party Saloon.
Natuurlijk kun je als vanouds weer meezingen en swingen met de allergrootste hits van toen en nu.

De officiële dresscode :
De voorpret begint natuurlijk al bij het uitzoeken van een leuk outfitje! De dresscode is voor het wilde westen-thema en haast vanzelfsprekend: glitter country rood!
Denk aan cowboyhoeden en -laarzen, sherrifs, verentooien of sexy cowgirls , Glitter shirts
Als het maar helemaal over the top is!