X
Sorteer op :

toppers verkleedkleding outfits shirts

Op zoek naar een shirt voor de toppers? 

De Toppers geven op 25 en 26 mei 2018 concerten in de Amsterdam Arena. Elk jaar heeft dit spektakel een thema. Voor de Toppers 2018 is het thema: Pink roze. Ga jij naar dit muzikaal feest van de Toppers dan mag een leuk outfitje of accessoires niet ontbreken. Wij hebben voor het thema: Pretty in Pink oftewel knap in roze een selectie voor je gemaakt van onze leukste items uit onze webshop welke te maken hebben met het thema pretty pink.


Gastartiesten:
Ook dit jaar wordt het Toppersteam aangevuld door gastartiesten. Speciale gasten als Right Said Fred ( ‘I’m Too Sexy’, ‘Don’t Talk Just Kiss’ ), Ronan Keating (voormalig Boyzone lid en solo hits als ‘When You Say Nothing At All’, ‘If Tomorrow Never Comes’) en Snap! (‘Rhythm Is A Dancer’, ‘The Power’, ‘The First The Last Eternity’) maar zou Ben Cramer ook niet langs komen met zijn nummer Hij was maar een clown.  Deze gastartisten  maken het Toppers feest compleet! Reden genoeg om je helemaal te verkleden  en exclusief uit dorsten.

Wil je niet veel geld kwijt zijn geen nood, ook voor een kleine beurs hebben wij leuke items voor je samengesteld en kun je helemaal uit je bol gaan tijdens het Toppers concert.
Wat dacht je van een leuk glitter T-shirt met teksten als echten mannen dragen roze, of echte vrouwen dragen roze maar ook roze is het nieuwe wit.

Het glitter- en glamourtrio René Froger, Jeroen van de Boom en Gerard Joling staan in mei alweer voor de 14e editie van Toppers in Concert met het groots meezing feest in de Amsterdam Arena! En worden dit jaar bijgestaan door Jan Smit dus is het eigenlijk geen toppers trio meer maar toppers kwartet!

Het wordt een hele roze avond, want tijdens de concerten op 25 en 26 mei van de Toppers. Het
stadion wordt daarvoor speciaal omgetoverd tot ’s werelds grootste roze muziek Arena.
Natuurlijk kun je als vanouds weer meezingen en swingen met de allergrootste hits van toen en nu.
De officiële dresscode :
De voorpret begint natuurlijk al bij het uitzoeken van een leuk outfitje! De dresscode is voor het pretty in pink en haast vanzelfsprekend: glitter roze! Hoe meer roze hoe beter. Het kan niet fout genoeg zijn.

Denk aan rioze cowboyhoeden en roze vleugels, roze diademen, roze outfits, roze bouwhelmen, rozebrillen, Roze Glitter shirts
Als het maar helemaal over the top is!

Inmiddels hebben de toppers  ook een eigen talentenjacht topper gezocht!