X
Pagina : 1 van 4

Gek t-shirt Nijmeegse vierdaagse nodig?

Ben jij opzoek naar een leuk T-shirt of andere accessoires voor een wandelvierdaagse om zo de moet erin te kunnen houden? Dan ben je bij ons webshop aan het goede adres.
Je kent het vast wel je loopt een vierdaagse en je ziet verschillende lopers met de meest gekke outfitjes! Of lopers met een leuk t-shirt met een gekke tekst!Grote kans dat een van deze grappige T-shirt van onze webshop komt! Wij hebben een heel scala aan gekke en grappige T-shirt. Zo ook voor een wandelvierdaagse! 

De Nijmeegse Vierdaagse is het grootste wandelevenement ter wereld. Het is zó enorm populair dat er zelfs wandelaars van over de hele wereld afreizen naar Nijmegen. Wist je dat de Nijmeegse Vierdaagse begon helemaal niet in Nijmegen. De eerste Vierdaagse werden zelfs in verschillende steden gelopen. Pas in 1925, bij de vijftiende Vierdaagse, kiest de organisatie definitief voor Nijmegen.
Naast deze bekende Nijmeegse vierdaagse zijn er nog tal van andere loop evenementen! Ook doen basisscholen vaak mee met een avondvierdaagse, De afstanden zijn dan minder groot maar zeker niet minder gezellig.
Genoeg over de wandeltochten. Kijk gerust eens in onze shop rond of je een leuk t-shirt kan vinden of een ander product!

Heb jij een te gekke eigen tekst of ontwerp? Ook dat kunnen wij voor je maken! Neem dan even contact met ons op!

Ga je met een hele groep collega’s of vereniging de vierdaagse of avondvierdaagse lopen en je wilt allemaal hetzelfde shirt dragen. Neem dan ook even contact met ons op want dan kunnen wij groepskorting aanbieden! Zo wordt het voor iedereen een groot feest!

Doe jij niet mee met een wandeltocht dan zijn er bijvoorbeeld bij de Nijmeegse vierdaagse ook de Vierdaags feesten! Daar kun je naar een dag wandelen nog even de spieren spoel maken door de nodige alcohol en springen op muziek! Of dit als wandelaar verstandig is laten we maar even in het midden!
Maar ook voor deze party animals hebben wij een enorm aantal feest producten en ben je ook zeker bij onze webshop aan het juiste adres! Ons advies is dan ook kijk dan ook gerust even naar ons ruime assortiment!