X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Ontwerp je eigen tuinbroek

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Ontwerp je eigen tuinbroek

Ontwerp je eigen unieke tuinbroek. 


Dit artikel is een gepersonaliseerd product en kun je niet retourneren.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Uitleg kosten:
De ontwerpmodule geeft de standaard prijs weer van het huidige ontwerp. Zodra je iets gaat veranderen aan het ontwerp krijg je te maken met extra kosten. Toevoegen van een foto of design zijn per stuk € 3,00. Voor tekst rekenen we € 1,00 per element! Maak je extra regels aan binnen dit element rekenen we per regel € 0.20 extra. Voor glitters rekenen we € 1,00 per element. De extra toeslag voor glitters geldt niet voor mokken en tegeltjes! zodra een wijziging in het ontwerp is aangebracht worden de aantallen op 0 gezet. Voor een nauwkeurige berekening moet je de aantallen in vullen. De prijs die wordt weergegeven is de stuksprijs!

Aantal : x maat 116

Aantal : x maat 128

Aantal : x maat 140

Aantal : x maat 152

Aantal : x maat 164

Aantal : x maat 44

Aantal : x maat 46

Aantal : x maat 48

Aantal : x maat 50

Aantal : x maat 52

Aantal : x maat 54

Aantal : x maat 56

Aantal : x maat 58

Aantal : x maat 60

Aantal : x maat 62 (Extra € 1.00)

Aantal : x maat 64 (Extra € 1.00)

Aantal : x maat 66 (Extra € 1.00)

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke tuinbroek

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 8970 - bbweb