X

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Deze artikelen worden speciaal voor jouw gemaakt en zijn daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen deze items niet opnieuw verkopen en moeten ze weggooien!

Maak je unieke Jute zak pieten muts personaliseer

Een prachtige jute zak met een afmeting van 30cm x 45cm met de opdruk van een zwarte pieten muts. Hoe leuk is het dan niet om je naam van je kind eronder te zetten! Zo heb je heel persoonlijke jute zak van de sint. Echt alles is mogelijk met onze ontwerp module het maakt niet hoe je kind ook heet of zijn of haar naam  Daanm, Noah, Sem, Luuk, Levi, Finn, James of Noud is het maakt niet uit. Wij kunnen elke naam op een jute zak voor je drukken!


Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Helaas niet leverbaar.

Bekijk het Thema : sint  
 
Productcode: 33369 - W415#NAT#S